Kampdag

Beste KSA’ers,

Ons eerste jaar als KSA is voorbij gevlogen. We gaan het einde van ons werkjaar ook dit jaar weer héél mooi proberen afsluiten, maar dat zal niet lukken zonder jou! Daarom nodigen wij jullie van harte uit op onze spetterende kampdag. Dit is een dag waarop jullie van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat naar de KSA mogen komen en waarop jullie al eens kunnen komen proeven van de kampsfeer. We doen een echte dag op kamp na, maar dan gewoon hier in Hoogstraten.

Jullie mogen om 8.30u naar de KSA komen. Ontbijten op voorhand is niet nodig, want wij zullen voor lekkere boterhammen zorgen. Vanaf 17.00u zijn ook jullie mama’s, papa’s, broertjes en zusjes van harte welkom. Zij mogen mee een bordje spaghetti komen eten en er wordt ook nog een hoop informatie gegeven over het kamp in de Ardennen. Dit is ook de ideale moment om de leiding nog een beetje beter te leren kennen en nog vragen te stellen.

Er zal net als vorig jaar in 2 shiften worden gegeten. De andere groep krijgt in tussentijd de uitleg over het kamp. De shiften worden verdeeld bij aankomst om 17.00u.

Om 19.00u krijgen jullie nog een bekertje pap en daarna loopt de dag op zijn einde. Jullie zijn dan nog van harte uitgenodigd om iets te blijven drinken in ons KSA café.

Hopelijk tot dan!
De leiding

 

PRAKTISCH:

WANNEER?
Zaterdag 14 mei om 8.30u

PRIJS?
€5 voor een hele dag
€3 voor een bordje spaghetti

INSCHRIJVEN?
Doe je door een mailtje te sturen naar kampdag@ksahoogstraten.be. Hierin vermeld je hoeveel kindjes er de hele dag komen spelen (+ geleding) en hoeveel extra personen er ’s avonds graag een bordje spaghetti komen eten. (VOOR ZONDAG 8 MEI)

MEENEMEN?
Centjes, gamel/diep bord, bestek, beker