Jaarlijkse Reis

Joepie jee! Het is eindelijk weer zover. Eén van de leukste dagen van het jaar! We gaan met z’n allen op uitstap.  Op zaterdag 21 april trekken we met de kindjes van kadé tot en met joro 4 naar het pretpark Drievliet in  Nederland.
De kinderen van joro 5-6 tot en met de sjo gaan naar Walibi Nederland.

 

We verwachten jullie om 8h00 aan de Pax zodat we ten laatste om 8h15 kunnen vertrekken. We verwachten terug te zijn om 19h00, maar dit hangt natuurlijk van het verkeer af. Ten slotte vragen we een bijdrage van 30 euro per persoon voor deze activiteit.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jaarlijksereis@ksahoogstraten.be voor 14 april.

 

Wat moet je meenemen?

– 30 euro

– rugzak met lunchpakket, drankje en eventueel tussendoortje

– klein beetje zakgeld, maximum 5 euro

– regenkledij indien nodig

– goed humeur