Kampdag

Beste KSA’ers,

Eindelijk is het weer zo ver, de ervaren KSA’er zat er al op te wachten… DE KAMPDAG! Ook dit jaar sluiten we het einde van het werkjaar af in stijl! Hopelijk kan ook jij er bij zijn! De kampdag is een dag waarop jullie van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat naar de KSA mogen komen en waarop jullie al eens kunnen komen proeven van de kampsfeer. We doen een echte dag op kamp na, maar dan gewoon hier in Hoogstraten.

 

Op zaterdag 11 mei mogen jullie om 8.30u naar de KSA komen. Jullie moeten thuis nog niet ontbijten, want dat voorzien wij. Vanaf 17.00u zijn ook jullie mama’s, papa’s, broertjes en zusjes van harte welkom. Zij mogen mee een bordje spaghetti komen eten en daarna wordt er nog een hoop informatie gegeven over het kamp. Dit is ook het ideale moment om de leiding nog een beetje beter te leren kennen en vragen te stellen.

Er zal net als de vorige jaren in 2 shiften worden gegeten. De andere groep krijgt in tussentijd de uitleg over het kamp. De shiften worden verdeeld bij aankomst om 17.00u.

Om 19.00u krijgen jullie nog een bekertje pap en daarna loopt de dag op zijn einde. Jullie zijn dan nog van harte uitgenodigd om iets te blijven drinken in ons KSA café. Sfeer verzekerd!

 

Hopelijk tot dan!
De leiding

PRAKTISCH:

WANNEER?

Zaterdag 11 mei

PRIJS?

€8 voor een hele dag
€5 voor een bordje spaghetti

INSCHRIJVEN?

Doe je door een mailtje te sturen naar
kampdag@ksahoogstraten.be. Hierin vermeld
je hoeveel kindjes er de hele dag komen spelen(+ geleding) en hoeveel extra personen er ’s avonds graag een bordje spaghetti komen eten (VOOR ZONDAG 5 MEI).

MEENEMEN?

Centjes, gamel/diep bord, bestek, beker