Gezocht: Sponsoring Schuimfuif

Beste ouders

 

Elk jaar organiseren wij met KSA Hoogstraten het evenement Schuimfuif, waar u misschien al wel eens van gehoord heeft. Een uitzonderlijk concept en een spannende ervaring voor ons. Na maanden van voorbereiding en een  lange  week  vol  opbouwwerk,  was  het  op  16  september  2017  tijd  voor  onze  tweede  editie.  Deze editie was een enorm succes en daarom kunnen we niet anders dan blijven verder doen!

Dit spektakel komt er natuurlijk niet zomaar en er komt veel bij kijken. We zijn al volop bezig met de voorbereidingen van onze Schuimfuif 2018. Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de hulp van onze sponsors. Vandaar ook dit bericht.

Heeft u zelf een bedrijf, of kent u een bedrijf dat ons kan steunen? Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen!

Hieronder vindt u een sponsordocument met de mogelijkheden en contactgegevens.

Ook willen wij al onze sponsors bedanken voor hun steun!

Alvast bedankt!

 

Het Schuimfuifteam