Jaarlijkse reis

KADE, JORO 1-2, JORO 3 EN JORO 4

Op zaterdag 27 april trekken we met de kindjes van kade, joro 1-2, joro 3 en joro 4 naar Dippie Doe. Dit is een super leuke binnen- en buitenspeeltuin waar we een hele dag zullen spelen!

We verwachten jullie om 9h aan onze lokalen in Hoogstraten. We zullen ongeveer om 17h terug in Hoogstraten zijn.

 

Je kan jezelf inschrijven door een mailtje te sturen naar jaarlijksereis@ksahoogstraten.be voor zaterdag 20 april, vermeld zeker je naam en je geleding. (als je je te laat of niet inschrijft, bestaat de kans dat er geen plekje meer is op de bus)

 

Wat moet je meenemen?

– 15 euro (graag gepast)

– Lunchpakket en drinken voor de hele dag

– Rood KSA-sjaaltje

– Een goed humeur

 

Wij kijken er alvast naar uit! Hopelijk jullie ook, tot dan!

 

JORO 5-6, KNIM, SJO EN +16

 

Op zaterdag 27 april trekken wij met de leden van 5-6 tot en met de +16 naar Corsendonk. We verwachten een dag vol avontuur en plezier!

 

De leden van Joro 5-6 verwachten we om 9u45 aan  het volgende adres: Corsendonk 5a in Oud-Turnhout (2360) De leiding zal jullie daar opwachten. Ze kunnen terug opgehaald worden om 15.30 op hetzelfde adres. We verwachten dus dat de leden van joro 5-6 zelf op de locatie geraken.

 

KNIM, SJO en +16 worden om 8u00 op KSA verwacht met de fiets en zullen terug in Hoogstraten aankomen rond 17u00.

 

Wat moet je meenemen

– 25 euro (liefst gepast)

– Kledij die tegen een stootje kan

– Voldoende reservekledij (en eventueel een handdoek voor als je nat wordt)

– Je rood KSA-sjaaltje

– Eventueel een beetje zakgeld

– En een goed humeur

 

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar jaarlijksereis@ksahoogstraten.be voor 13 april. In deze mail moeten jullie zeker de naam van de deelnemers en hun geleding te zetten. (We moeten vooraf het aantal inschrijvingen doorgeven, dus wie niet op tijd inschrijft kan mogelijks niet deelnemen aan de activiteiten)