Communicatie

1. Post

Post krijgen is altijd leuk! Zoals ieder jaar mogen er dus zeker en vast brieven of postkaartjes gestuurd worden. Het adres van dit jaar:

Kampplaats Sparrenheem

Naam en familienaam,

Geleding

Duinenstraat 5 3660 Oudsbergen

De schuingedrukte gegevens moet je natuurlijk aanpassen naar de bestemmeling.

Noodgevallen

2. Noodgevallen

We rekenen er op dat het niet gebeurt, maar mocht er toch iets ernstigs gebeuren op het thuisfront, dan kan je contact opnemen met ons noodnummer. Op noodnummer 1 krijg je onze bondsleider aan de telefoon namelijk Wannes Lambregts. Hij is normaal gezien al/jd bereikbaar, maar aangezien hij ook activiteiten heeft zou het wel eens kunnen dat deze nummer toch niet bereikbaar blijkt te zijn. Als dit zo blijkt te zijn kan je bellen naar noodnummer 2, dit is Flor Vinckx, hij is onze volwassenbegeleider en staat in de keuken en zal dus vrijwel altijd zijn gsm op zak hebben. Zij zullen je verder helpen. Let wel op: deze nummers kunnen enkel gebruikt worden bij noodgevallen!

Noodnummer 1—Wannes Lambregts: 0479 73 09 67

Noodnummer 2—Flor vinckx: 0474 12 73 82

 

3. Bezoek?
Wij wensen om verschillende praktische redenen dat de kampplaats niet bezocht wordt door de ouders, familieleden of vrienden. Als jullie willen zien hoe jullie kinderen zich vermaken op kamp  kunnen jullie de Facebookpagina van KSA Hoogstraten goed in het oog houden.

 

4. Blog
Net als vorig jaar zullen we ook dit jaar een blog bijhouden over het kamp. Hier zullen foto’s, verslagjes en filmpjes te zien zijn van geweldige activiteiten.

Iets voor het kamp zal je de link van de blog op de website van KSA kunnen vinden!