OVER ONS

 

KSA Hoogstraten is een jeugdbeweging uit Hoogstraten. Onze activiteiten gaan elke zaterdag door, van 14.00 uur tot 16.00 uur achter de PAX, tenzij het anders vermeld wordt in het krantje.

Een KSA-jaar bestaat uit ongeveer 35 activiteiten, de activiteiten zijn erg uit-eenlopend. We organiseren bosspelen, commandotochten, kookactiviteiten, thema-activiteiten, … Maar er zijn jaarlijks ook enkele grote activiteiten zoals wafels & wafelsverkoop, sinterklaasacitiviteit, de kinderfuif, een weekendje, jaarlijkse reis en natuurlijk mag je het kamp niet vergeten! Voor een jaar lidmaatschappij betaal je 35 euro per kind en 30 euro vanaf het tweede kind. Dit geld wordt grotendeels gebruikt om verzekeringskosten te betalen, maar ook om spelmateriaal aan te kopen, om voor ieder nieuw lid een sjaaltje aan te kopen, om materiaal voor activiteiten aan te kopen, …

Omdat wij spelletjes spelen, kan het altijd gebeuren dat iemand vuil wordt, of in het ergste geval, iets van de kleren stuk gaat. Let er daarom altijd op dat je geen goede kleren, maar echte speelkleren aan hebt voor de KSA.

Mocht u vragen, problemen of opmerkingen hebben over de werking van KSA, de
activiteiten, …. aarzel dan niet om contact op te nemen, onze gegevens vind je terug op de contactpagina