Eerste activiteit

Kan je niet genoeg krijgen van ravotten in de tuin? Of ben je stiekem die gameconsoler wel beu gezien? Wil je graag een hele hoop nieuwe vrienden maken? Ben je niet vies van een beetje zand en modder? En zou je graag herinneringen maken voor de rest van je leven?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zijn KSA Hoogstraten, een leuke jeugdbeweging die elke zaterdagnamiddag van 14u tot 16u spetterende activiteiten speelt. Ga je naar de derde kleuterklas? Of ben je 16 en ksa nog lang niet beu? Iedereen is welkom op het fantastische stukje groen achter de Pax tijdens onze startactiviteit, zaterdag 10 september 2022.
Zoals elk jaar zijn wij volop aan het rondgaan om jullie in te schrijven! Zijn we nog niet bij jou gepasseerd? Geen paniek, op de eerste activiteit zullen wij vanaf 13u30 klaarstaan om jullie alsnog in te schrijven. Ook kan je gerust eens een eerste keertje komen proberen en kijken of ksa écht iets voor jou is, dan kan je je later nog altijd inschrijven.
Van 14u tot 16u30 zullen wij een leuke activiteit voorzien waarop je de groep en je leiding wat beter zal leren kennen. Om de start van het nieuwe ksajaar te vieren organiseren we achteraf ook een ksacafé waar iedereen welkom is voor een drankje en een hamburger. Dit het ideale moment waarop ook de ouders de leiding van hun kleine ksa’ers al eens een eerste keer kunnen ontmoeten! De opbrengst van deze sfeervolle avond gaat naar de nieuwe lokalen, die ons bijna zullen verwelkomen, spannend.
Hopelijk zien we jullie dan allemaal verschijnen!