Kerstmarkt

‘Vlam mee tegen kansarmoede’.
Ook dit jaar zorgt de warmste week weer voor een opvallende slogan, die ons als jeugdbeweging enorm warm maakt om ons steentje bij te dragen.
Kansarmoede is het gebrek hebben aan kansen in je leven. Armoede die ervoor zorgt dat jij niet de opportuniteiten krijgt, die een ander wel krijgt. Armoede waardoor je dromen worden opgeslokt door een gevoel van overleven.
Armoede die zowel jou als mij kan overkomen!
De Warmste Week maakte verschillende podcasts waar je de getuigenissen van verschillende mensen in kansarmoede kan beluisteren. Hieruit wordt één ding duidelijk, het kan iedereen overkomen!
Als jeugdbeweging hopen wij vooral dat onze kinderen kunnen dromen over hun toekomst, hoe merkwaardig en eigenaardig ook. Dat ze zorgeloos door het leven kunnen gaan zonder te moeten omkijken naar zaken waar andere leeftijdsgenoten niet mee in contact moeten komen.
Daarom zijn we blij om ook dit jaar weer ons beste beentje te kunnen voorzetten in de vorm van een centje aan het doel van de Warmste Week.
Daarnaast willen we eveneens gezinnen van KSA-leden die het momenteel iets moeilijker hebben ook een financieel duwtje in de rug geven, zodat spelen en ravotten voor alle kinderen een optie kan zijn. Zodat iedereen kan ontdekken of onze jeugdbeweging iets voor hen is!
Daarom gaat dit jaar 30% van de winst naar een apart potje. Dit bedrag gaan we gebruiken om deze KSA-gezinnen te steunen.
Zo hopen we dat niets de kinderen tegenhoudt om zich elke week weer te komen uitleven bij onze jeugdbeweging.
Hopelijk willen jullie ermee voor zorgen dat we samen een centje verdienen voor dit mooie doel tijdens onze Kerstmarkt.
Tot dan!!
Klik op de afbeelding om naar het evenement te gaan.